BURGER CITY HEERHUGOWAARD

BURGER CITY HEERHUGOWAARD Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 390 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger City Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 9:12 Waardeloze levering! Liegen dat ze doen over de tijd van levering. Je krijgt je eten maar lauw tot koud en smaakt alsof het van de dag er voor is. Niet heen gaan
12 mei 2022 om 21:39 Gebeld waar ze bleven, vervolgens 35 minuten te laat.... Eten was te doen maar niet bijzonder
8 mei 2022 om 22:18 eten was heerlijk bezorging was snel en vriendelijk
6 mei 2022 om 11:30 Wederom weer bizar lang moeten wachten op Warmtelamp voedsel. Half lauwe taaie frikandellen, slappe twister fries & de “super” kaassouffle was een gewone kaassouffle zoals iedere snackbar deze verkoopt. Beetje een kansloze tent
4 mei 2022 om 22:14 Lang gewacht maar heerlijk gegeten.
27 apr 2022 om 20:14 Eten kwamen 15 minuten later dan vermeld. Eten was goed verzorgd en goed op temperatuur.
27 apr 2022 om 19:18 Snel en lekker
24 apr 2022 om 20:33 Toen ik de bezorg tijd zetten op 18:30 en ik terug keek was dat 18:50 geworden. En het werd 19:30 bezorgd, door een vriendelijke bezorger.
10 apr 2022 om 0:19 Eten was er onwijs snel en erg lekker!
7 apr 2022 om 8:44 Super lekker eten en ik kreeg er nog een gratis drankje bij!