BURGER CITY HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger City Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 19:51 Heel onhandig, je kan ook gwn ergens zetten dat bestelling niet word genomen. Ik heb heel lang zitten wachten op mijn eten, maar is niet geleverd. Ze nemen ook niet op.
18 sep 2022 om 0:50 Bestelling is niet geleverd! Bestel nooit meer bij deze oplichters. Meerdere reviews achteraf gezien waar dit ook bij is gebeurd. De telefoon werd ook niet opgenomen..
18 sep 2022 om 0:29 #P87SBV bestelling niet ontvangen, na 2 uur gewacht te hebben naar het restaurant gereden die dicht bleek te zijn. Zeer ontevreden
18 sep 2022 om 0:26 Bestelling is niet geleverd!!!
17 sep 2022 om 21:25 eten besteld, niet geleverd, telefoon wordt niet opgenomen. niet bestellen.
17 sep 2022 om 21:02 Na 2,5 uur de hoop opgegeven. Ze nemen de telefoon niet op als je belt. Waardeloze tent, niet bestellen!
17 sep 2022 om 20:47 Nooit komen opdagen paar x gebeld niet opnemen slecht restaurant
11 sep 2022 om 12:32 heerlijk gegeten & snel bezorgd
11 sep 2022 om 7:55 Pero
11 sep 2022 om 5:10 Ik had rond 23:00 uur besteld en er stond dat het 00:15 aan zou komen. Nou veel sneller dan verwacht want de bezorger stond al om 23:30 voor de deur. Het eten was onwijs lekker en een aardige bezorger!
10 sep 2022 om 19:46 Eten is nket bezorgd. Na 2 uur wachten kreeg ik telefoon dat de bestelling eruit is gehaald omdat ze geen bezorgers hebben. Echt schandalig Meteen boykoterem die klote tent. Zonder te kunnen eten moest ik gaan werken. Echt schandalug
10 sep 2022 om 12:21 Meer dan anderhalf uur gewacht op lauw eten. Bezorger was wel aardig